maanantai 10. kesäkuuta 2013

Leikkaus..Hei kaikki rakkaat lukijat.
En tule postaamaan pitkään aikaan, koska minulla on selkä leikkaus... niin.. Menen huomenna sairaalaan. Minulla on paha skolioosi joka leikataan. Skolioosi on että selkäranka menee mutkaan/vinoon eikä suoraan. Laittakaa kuvahakuun, löytää kuvia selkärangoista. :P Selkäni suoristetaan niin että selkääni laitetaan rautatanko jota ei oteta pois enää. Toivon että leikkaus menee hyvin ja ettei tule ongelmia sen kanssa. Minut saa kiinni Twitteristä jos ei jaksa odottaa vastausta miten leikkaus meni. Minulle tulee puolenvuoden liikuntarajoitus. En voi tanssia D: Siksi kaikki kesän conitkin jää tältä kesältä. 
Mutta toivotaan että kaikki menee hyvin.

~Terveisin Namiko17 kommenttia:

 1. Harmillista että jäät monesta asiasta paitsi. Mutta oikein paljon onnea leikkaukseen, ja toivottavasti kaikki menee hyvin, jään innolla odottamaan paluutasi c:

  VastaaPoista
 2. Voi ei.. Toivotaan, että kaikki menee hyvin! :) Onnea leikkaukseen :3 <3

  ibbesdollslife.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Surullista. u.u Mulla on kans todettu tota vinoutta selkärangassa, mutta vaan pientä, onneks.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä rakas! ♡ Sä tuut siitä kunnossa kotiin ♡ Mä luotan siihen. :) Harmittaa etten nää sua vielä..... :( Mut on näin parempi. Pakkohan sinun rakas on hoitoon päästävä ♡ Alkaa tuntua, että minun ongelma todella todella pieni sinun omaan verrattuna. Kärsin todella alhaisesta Hemoklopista. (78 ja pitäis olla n. 120-130.) Tsemppiä sinulle! ♡ ♡ Paljon sydämmiä ja Onnea! Mä oon meinannut joutua samaan leikkaukseen. Mut olin onnekkaampi... Odottaen tulevia postauksia! Vielä kerran tsemppiä Rakas Namiko! ♡

  VastaaPoista
 5. Aijaijai DX sittenhän et voi taivutella enää? 3: Voi kauhia, kaikkea hyvää leikkaukseen, voin melkein tuntea tilanteesi, parane ihan rauhassa!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. ..... mä luulen et sua tää harmittaa todennäkösesti eniten oothan Namin paras kaveri.... :(

   Poista
 7. Toivottavasti leikkaus menee hyvin! Ja ettei sielä oo mitää harjottelijoit leikkaamassa, harjottelijat oli jättäny nimittäin mun äitin käteen siit tippa jutusta sen neulan sinne käteen. T - T toivotaan parasta!
  ♥Namikolle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... auts..... Mul oli joku 50-60v. ja se pisti neulan. Eikä löytänytkään suonta... T_T

   Poista
 8. Voi että D; Toivottavasti kaikki menee hyvin ♥

  VastaaPoista
 9. Mullakin on skolioosi mutta ihan lievä. En tienny et voi olla niin paha skolioosi et joutuu leikkaukseen!! :( Jaksele ja onnea leikkaukseen! :) ♥

  VastaaPoista
 10. Eli sulle siis laitetaan ortoosi tai jokusenniminenseoli? Siis Ortoosit on omasta mielestäni hienoja....muttei siis kaikkien mielestä ja tositosi paljon onnea sulle :)

  VastaaPoista
 11. Voi ;_; Onnea! parane pian! En kestä jos lopetaat, yhyyyy...

  VastaaPoista
 12. Sori näin myöhässä pistää, mutta mullakin oli skolioosi ja lääkärit mietti et sille pitää tehdä jotain ja ajateltiin fysioterapeuttia, mutta sitten selkä suoristui harrastukseni (muodostelmaluistelu) myötä! :) vain pientä vinoutta.

  VastaaPoista