Roksy


Roksy

Nimi: Roksy
Malli: Nella
Ikä: 16
Syntymäpäivä: (tulossa)
Parasystävä: -
Lempi eläin: -
Lempiväri: Musta, valkoinen
Pitää: Musiikista
Ei pidä: Mistään
Pelko: Kuolema
Rakkain tavara: Musta huppari, eikä suostu riisumaan sitä
Harrastukset: Tappaminen
Luonne: Pelokas sisimmässään mutta ei näytä sitä yleensä. Pitää mustista vaateista. Sanoo suunsa puhtaaksi (Riippuu kelle puhuu) ja yleensä tällainen "cool" modi päällä. Hänellä on tappavat silmät.
Lyhyestisanottuna: Silmämurhaaja

Nukke ostettu Pullipstylestä 2012

Obitsu plasticpopista
Peruukki cancanista

Kustomoinnit:
Uusi valkoinen peruukki cancanista
Obitsu M

Valkoiset sipsit cancanista ja tuunaamalla


Postauksia joita kannattaa lukea roksysta:
Kaikki eyemurdereritElämä

Hei sinä kirja.. Minä nyt kirjoitan surun purkamiseksi koko elämäni tähän.. 
On todella tärkeää ettet kerro sitä kenellekkään..

Pienenä Olin mukavassa perheessä paitsi isäni oli pelottava. Olimme köyhä perhe.. Olin päiväkodissa yhden parhaimman ystävänikanssa. Hän on ensimmäinen ja viimeinen ystäväni tähän asti. Hän oli ihana.. Mutta kun menimme kouluun hän joutui muuttamaan kauas ja  meni eri kouluun ja en enää nähnyt häntä.. Joskus minusta tuntuu että hän vielä tulisi takaisin, että tapaisimme vielä.. Mutta ei se varmastikkaan toteudu silmieni takia..
Rakastin äitiäni ja puoli siskoani Dafnya tosi paljon. Sitten yksi päivä löysin äitini kuolleena maasta. Arvatkaa kuinka kamala näky. Olin ihan jähmettynyt ja kyynelet tulivat silmiini.. Isä seisoi äitini ruumiin vieressä ja katsoi minua. Kysyin mitä tapahtui ja sitten hän huusi minulle ja purki vihaansa. Hän kertoi olevansa mafiassa ja olevansa murhaaja. Olin ihan kauhuissani niin kuin siskonikin. Siskoni ja minä suunnittelimme pakoamme mutta toteutus jäi siihen kun.. siskoni jäi kiinni ja isä sai kuulla ja.. hän tappoi siskoni edessäni. Siitä on traumat.. Isä sanoi vain että näin käy niille jotka eivät tottele ja lähti jonnekkin autolla. Pakenin kun vielä olin hengissä. Sain pelätä henkeni edestä. Siitä asti olen pelännyt kuolemaa kamalasti! 
Jouduin kadulle kylmyyteen koska oli talvi. Sitten eräs mies tuli luokseni ja tarjosi apua. Tietenkin suostuin koska en halunnut kuolla. Hän piti minut elossa ja alkoi kasvattamaan minusta pahaa. Sain tappavat silmät ja aloin toiminaan herran kätyrinä. En aluksi ollut kovin innostunut ideasta mutta hän uhkasi tappaa minut jos en tottelisi. Herralla oli ylivoimaisia voimia ja en olisi päässyt karkuun.. Tehtävänäni oli tappaa ihmisiä ja etsiä eräs mies joka on lukinnut herrani kallion sisään. Totuin työhöni. Minusta tuli murhaaja. Ja kuuluisa sellainen.. Silmämurhaaja.. Agentit metsästivät minua kokoajan. Pääsin aina pakoon... Kunnes tulin tähän perheeseen.  Tässä perheessä on Agentti ja hän tunnisti minut. Ja hän on vielä se agentti jonka on määräys tappaa minut! Pääsin pakoon mutta täpärältä meni. Löysin hänen heikon kohtansa, hänen tyttöystävänsä ceisin. Mutta kun tapoin hänet niin joku herätti hänet henkiin. olen nähnyt hänet nyt useasti mutta en kasvotusten. Se on joku sielu joka tuntuu jotenkin niin tutulta. Nyt mietin miten löydän sen miehen ja miten saan tapettua masan ja kukase sielu on..
Jouluna sain joululahjan pitkiin aikoihin.. Sain lukko kaulakorun jota nyt pidän aina kaulassani. Sain myös viestin jossa luki: Tämä on lukko sinun sydämmeesi. En ymmärtänyt sitä. Se sai minut miettimään. tuijotin korua päiviä. Sitten tajusin että jos minulla oli lukko sydämmeeni niin.. Lukkoihin on aina avain.. eli jollakin on avain minun sydämmeni lukkoon.. ja tämä tarkoitti kai sitä että elämäni ei olekkaan vielä tuhottu tähän uraan.. Ehkä pääsen pois pahasta, mistä olen aina halunnut pois. Olen aina halunnut herrasta eroon. Mutta en ole voinut tehdä mitään yksin.. Jos hän voisi pelastaa minut.. Ja saisin rakastaa.. Se.. olisi toive jos joku vain toteuttaisi.. Vaikka olen salaperäinen valkosilmäinen, mustaa käyttävä murhaajajoka viihtyy yksin... olen aina halunnut rakastua..Johonkin joka rakastaa takaisin.. Olen aina pitänyt sitä mahdottomana koska olen niin pelottavan näköinen.. kuka haluaisi tyttöystäväkseen murhaajan jolla on valkoiset silmät, valkoiset hiukset joita ei saa ikinä värjätyksi, vaikka yrittäisi  ja on muutenkin tällainen.. Jos on joku.. joka haluaakin... Mutta kuka?

10 kommenttia:

 1. Ihana nukke tää<333 ;W;........................ Monella myyt mulle:D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Roksy. ♥ Mut tota, kauan kesti, että Cancanista tuli toi peruukki, ku oisin ite tilaamassa sieltä peruukin ja haluisin tietää, kauanko sen tuleminen kestää? :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuin ensi näkemältä <3
  Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 4. Roksy On Vaan Niiiiiiiin Ihuna <3 Mulla on Nellan retro memory versio :3
  Jos viittit, käykö kattomassa blogejani taivastanssinpikkublogi.blogspot.com ja pullippaivakirjat.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tää on mun suosikkinukke sun kaikista nukeista! :-3

  VastaaPoista