Ceisi

Nimi: Ceisi
Malli: Celsiy
Ikä: 16
Syntymäpäivä: 14.5
Parasystävä: Melodi
Poikaystävä: Masa (Naimisissa)
Lempi eläin: Panda
Lempiväri: Lila
Pitää: Hello kitty fani, Kavereista, muodista ja matkustelusta.
Ei pidä: Ilkeistä ihmisistä, epämuodikkaista vaatteista, nörteistä tai tytöistä jotka yrittävät olla parempia kuin hän.
Pelko: Suosion menetys..
Rakkain tavara: Sormukset ofc ;)
Harrastukset: -
Luonne: Hän on ennakkoluuloinen ja Innostuu jos ollaan menossa esim. Matkalle tai kaupungille. Ei mikään villi tyyppi.. Usein rauhallinen, ei kieltäydy viettämästä aikaa kavereiden kanssa.(ellei ole mitään estettä) Pikku lissu. x) Ja hiuksien asettelusta riippuvainen. Hän tulee kateelliseksi helposti, ihan pienestäkin..
Lyhyestisanottuna: Tyyli lyyli.

Nukke ostettu Mollamaniasta vuonna 2011
Obitsu Mollamaniasta
peruukki cancanista

Kustomoinnit:
Uusi blondi peruukki cancanista
Obitsu M
Meikki by Katja


Postauksia jotka kannattaa lukea ceisistä:
Namikon nuket: Syntymäpäivälahjaksi Kosinta
Namikon nuket: Ceisin huone
Namikon nuket: ____ Ceisin ja Masan häät _____
Namikon nuket: Vastaus postaus 300 vuotta & lukijaa
Kihlaus


HäätElämä

Minä täällä taas kirjoittelen rakas päiväkirjani. Olen päivittänyt tänne kokoelämäni mutta selventääkseni erikoista elämän tarinaani voisin kirjoittaa kaiken tähän puhtaaksi.

Minun tarinallani on aika surullinen alku. En muista vanhempiani ollenkaan. Muistan vain sen kun minut heitettiin talvella ulos lumeen ja huudettiin "Häivy äläkä koskaan palaa". Tämän perusteella vanhempani eivät tainneet pitää minusta. Vaeltelin kadulla ja minulla oli kylmä.Etsin ruokaa ja onneksi viisaana tyttönä menin poliisia nykäisemään hihasta ja minut vietiin lastenkotiin. Lastenkoti ei ollut hirveän kamala paikka mitä aina elokuvissa sitä sanottiin. oli kivoja hoitajia paitsi se yksi eukko. Kävimme aina kesäisin leikkipuistossa ja rannalla uimassa. Joskus jopa, jos oli rahaa tivolissa. Mutta minua kiusattiin. Kyllä, olin kiusattu. Vaikka olen tälläinen täydellisyys. Uskon sen olevan vain kateutta ja pojilta vain mielenkiintoa. Rannalla minulla oli yksi rakas kallio jonne kävin vuosittain maalaamassa kädenjälkeni ja kirjoitin siellä rauhassa päiväkirjaa. 
Aika vierähti ja lastenkodissa sain yhden todella tärkeän ystävän. Vietimme paljon aikaa ja pääsimme samaan kouluun! Onnen polku jäi siihen kun emme päässeet samalle ylä-asteelle. Minusta tuntuu että hänellä oli jotain kiinnostusta minua kohtaan. Minäkin välitin hänestä paljon. No.. en enää sen jälkeen nähnyt. Kyllä hänen luonteensa oli sellainen vitsikäs ja pelle. Mutta hauska hän oli. 
Olin koulussa suosittu ja joka pojan unelma! No tietenkin. Välitunneilla pojat piirittivät minut ja muut tytöt tulivat ihkuttelemaan luokseni. Olin kaikkien Bileiden kuningatar ja jos minä tulin juhliin niin kaikki muutkin tulivat. Kun kävelin kaupungilla niin kaikkien katseet kääntyivät minuun. Oli ihanaa aikaa se. Sitten Muutin tähän perheeseen. Olin ensin ihan yksin.. sitten tuli Genna.. Olin ihan kauhuissani hänestä! Hän oli kamala! Onneksi Jessica tuli pian pitämään hänet irti minusta. Jessica on kiva. Sain myös parhaan ystäväni Melodin. BFF! Sitten tuli Masa ja Noa.. Kamala kolmiodaraama. Tetenkin molemmat halusivat minut niinkuin kaikki muutkin pojat! Niin rasittavaa.. No.. Oli se kyllä tosi vaikeaa päättää. Pidin niin paljon molemmista. Mutta masa jotenkin yritti niin todella tosissaan. Ja päätös oli todella vaikea.. Mutta valitsin Masan. Masa on kyllä juuri sopiva minulle <3 Hän on romanttinen, Flirttaileva ja Pe-... Hihi <3 <3 Vosin spämmätä sydämmiä koko sivun täyteen! Hän on täydellisyys. Olen nykyään hänen kanssaan melkein kokoajan. Mutta sitten.. Tuli se Roksy meidän perheeseen. En pitänyt hänestä alusta alkaenkaan.. Sitten Tulin paikalle kun masa ja roksy jotain juttelivat. Mutta ilmeni ettei se ollut mukavaa juttelua. Roksylla olikin valkoiset silmät! Hän katsoi minua silmiin ja tuntui kun sydän pysähtyisi. Kaaduin  maahan. Näin sumeasti kun masa otti minut syliin ja oli hädissään. Ja hänen kyyneleensä putoavan poskelleni. Olisi silloin pitänyt kuunnella masaa ja lähteä pois. Toisaalta ilman sitä en olisi saanut tietää masan salaisuuksia. Näin mustaa ja pentagrammit ahdistelivat minua. Se oli kamalaa! Sitten näin valon. Pyrin valoon ja kimalteet hävittivät pimeyden. En ole ikinä nähnyt mitään niin ihmeellistä. Pyörryin ja heräsin siitä mihin masa oli minut jättänyt. Masa oli edessäni ja muutuin todella kauniiksi! IHQ! Masan näkeminen oli  tosi lohduttavaa. luulin jo että elämäni loppui siihen. Roksy onkin joku paha silmämurhaaja joka haluaa masan pois tieltään. Roksy teki jonkun taijan ja heräsin huoneestani. Masa oli vieressäni ja istui sängyn reunalla. Silloin sain tietää hänen olevan agentti. Hänen tehtävänänsä oli tappaa silmämurhaaja koska hänelle on annettu rohto roksyn silmiä vastaan. Ja roksy pitää minua hänen heikkona kohtana.. niin kuin tietysti olenkin.  suutahdin vähän masalle ja menin tyhmänä ulos. Näin roksyn ja sitten näin sen saman kimaltavan jutun.. Mutta se oli nyt henkilö.. Hän pelasti minut roksylta. Heräsin möhemmin siitä samasta paikasta. Kiiruhdin kotia kohti ja sitten näin masan.. Ah hän oli herkku! Hän oli muuttunut entistäkin komeammaksi ja hän oli nähnyt sen salaperäisen tytön.. Halasimme ja juttelimme. Mutta minua pelottaa mitä tapahtuu seuraavaksi.. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

30 kommenttia:

 1. entä harrastus???
  muuten ihan sairaan ihana!!!!♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Kivoi tarinoit ja kuvat on hienoi! :D
  Hyvä Namiko!

  VastaaPoista
 3. ♥♥♥♥♥IHUNA♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 4. ♫♥♥♥♫♥♥♥♫♥♥♥♫♥♥♥♫

  VastaaPoista
 5. Uih! Johan on söpö neitonen ♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. blondiuden kannattaja22. huhtikuuta 2012 klo 8.46

  Blondi pukee Ceisiä

  VastaaPoista
 9. Mistä oot ostanut Ceisille peruukin?

  VastaaPoista
 10. Tää näistä kaikista söpöin <3

  http://elamaniminun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Mikä koko obitsu on? Tai siis.. Onko se S,M vai L, en kyl usko et se on L :-DD

  VastaaPoista
 12. Oiii.. Ihana nukke!! Awws.. <3<3<3<3
  http://selmunpullipblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Nalin, munki lempieläin on panda. :-3

  VastaaPoista
 14. Ceisi on kyllä todella kaunis tyttönen.

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. ahh,ihastuin tohon ekaan kuvaan ;3

  VastaaPoista
 17. Vastaukset
  1. Mut eiks noi oo kustom tarrat?
   Jos on niin millä laitoit ne kiinni siihen läpinäkyvään chipsiin?

   Poista
  2. Ei ole tarrat :O Liimalla laitoin noi kiinni ja sitten kiinnitin sinitarralla silmään

   Poista