Martin

Nimi: Martin
Malli: Teyang Wayne
Ikä: 17
Syntymäpäivä: (Tulossa)
Hyvät ystävät: Masa
Sisko: Jessica
Lempi eläin: -
Lempiväri: Ruskea
Pitää: Tietokoneista ja kaikenlaisesta teknologiasta
Ei pidä: Pelikiellosta
Harrastukset: Tietokone, Pleikkari, xbox, kaikki tällänen
Luonne: Nörttipoika joka pelaa tietokoneella tai pelikonsolilla läpi yön. 
Lyhyestisanottuna: Nörttipoika
Muuta: Namiko kutsuu tätä Martaksi joskus

Nukke ostetu Pullipstylestä 2012

Silmälasit monstro desing

Kustomoinnit:
Silmälasit owo


Elämä

Moikka päivis! 
Olen just nyt pelannut kaikki pelini loppuun ja tuli tylsää. Uudet pelit on vasta postissa ja nyt on pari päivää aikaa. Ajattelin kirjoittaa tänne koko elämäni tähän päivään saakka. Vaikka se voi olla vähän tylsä mut joo..

Minulla oli mukava lapsuus. Oli kiva perhe johon kuului äiti, isä ja sisko. Olin paljon parhaan ystäväni Masayukin kanssa. Olimme samalla luokalla ja ilman minua hän olisi jäänyt luokalleen! Haha. Sain kymppejä kokeista. Sain ensimmäisen pelini joka oli nintendoon oleva Mario. Rakastin sitä! harjoittelin pelaamista ja minusta kehittyi hyvä, hankin uusia pelejä ja nyt ollaan sotapeleissä. Yah!
Koulu meni hyvin osasin itse valmistaa pikaruokaa ja tytöt alkoivat kiinnostaa. yhtäkkiä halusinkin niitä tyttö pöpöjä. Halusin muuttaa jo omaan kämppään koska jostain syystä nolotti jos vaikka porukat kuuliisi kaikesta mitä teen netissä tai koulussa. olin usein pitkään ulkona. Maistoin tupakkaamutta se maistuihan kammottavalle ja siihen se jäikin. Masan kanssa katsottiin aina kaupungilla tyttöjä ja välillä tultiin meille pelaamaan. Yhtäkkiä yksi päivä en enää nähnyt masaa. Olin tosi surullinen koska hän oli juuri ainut ystäväni. Näin kännykässä viestin että hän oli vaihtanut koulua. Harmitti. Mutta silloin tällöin aina juttelimme facessa.
Kun äänenmurros oli mennyt niin  sain muuttaa omilleni. Jes! Oma elämä alkoi! Sain tehdä mitä halusin. Olin yksi päivä kaupungilla katselemassa tyttöjä ja vähän virnuilin mutta sain vain läppäisyjä poskelle. Kunnes eräs tyttö tuli antamaan puhelin numeronsa. Olin ihan hämilläni koska luulin että kukaan ei pitäisi minusta. Se tyttö oli vielä ihan hyvän näköinen. Olin ihan sekaisin sen jälkeen. Soitin hänelle kun tulin kotiin. Sovimme tapaamisen ja silloin oli mun ensi treffit. Ja sain rakkaan ilonani. <3 Vuoden olimme yhdessä olleet kunnes hän sanoi muuttavansa lappiin. Iha kauheeta! Hän sanoi että tulee takaisin kun saa muuttaa omilleen. No juttelin kännyssä sille aina kuukausittain. Muutin sitten tähän perheeseen ja olin tosi iloinen että näin Masan taas. Jeee! Sattuipa kivasti. Nähdään taas useammin. Hän ja Ceisi meni kihloihin ja pääsen kuunelma hänen bestmaniksi kesän häihin. Ceisi on kyllä aika herkku että kyllä sopii masalle. Harmi vain että Ceisi ei kovasti minusta pidä. Löysin myös siskoni! Hän on samassa perheessä nyt. Jeee. Aluksi en tunnistanut kun hän on värjännyt hiukset tummaksi. Mutta niin minäkin olen värjännyt hiukseni. 
Perheet kasvoi. Tutustuin myös Noan perheeseen  ym. Nyt on kaikki hyvin kun Ilona muutti samaan perheeseen kuin Masan. Siis Ilona!! Elämä on nyt ihanaa! Mutta Masalla on ihankuin joku iso salaisuus jota ei ole kertonut minulle. Nojaa. Tuskin se on mitään vakavaa.

6 kommenttia: