Genna

Nimi: Genna
Malli: Luka
Ikä: 15
Syntymäpäivä: 10.11
Parasystävä: Safir
Lempieläin: Yksisarvinen ja Norsu.
Lempiväri: Vaaleanpunainen.
Pitää: Satuolennoista, ystävistä ja eläimistä.
Ei pidä: Pelottavista satuolennoista, ilkeistä tyypeistä.
Pelko: Ei mikään o.o
Rakkain tavara: Norsu pehmo. Jonka nimi on Norsuli.
Harrastukset: Sählääminen
Luonne: Tosi villi ja vauhko. Hän uskoo 
satuolentoihin. Ei ollenkaan käytöstapoja!

Nukke ostettu Pullip stylestä vuonna 2011
Obitsu Mollamaniasta
Peruukki cancanista

Kustomoinnit:
Uusi peruukki cancanista
Obitsu S

Postauksia jotka kannattaa lukea gennasta:
Namikon nuket: Vastaus postaus 300 vuotta & lukijaa


Elämä

Hei! Kirjotan nyt päivistä kun en ole ikinä kirjoittanut. 
Vaikka elämästäni koska en jaksa kirjoittaa pitkää.

Olin pienenä iloinen lapsi ja leikin paljon niikuin vieläkin.. Kinusin leluja niinkuin nykyäänkin. Perheeseen kuului Äiti, isä ja 3 sisarta. Sain muuttaa pois milloin halusin. Jostain syystä tuntuu kun he olisivat halunneetkin minun lähtevän. Jännä juttu. No. Olin kiusattu koulussa. Mutta en välittänyt. Oli minulla pari kaveria. Kolu meni hyvin! Sain paljon kutosia kokeista. Aika hyvin vaimitä? Muutin sitten tähän perheeseen. Olin innoissani kaikesta uudesta. Mutta tiedän että alienit yrittävät jotain joten minun oli oltava valppaana. 
Oli tavallista. Tein jekkuja Ceisille. Perheemme kasvoi. Jessica on tosi kiva! Sitten sain parhaan ystäväni Safirin ja ystäväni Ruykin. Heidän kanssa on kiva keppostella ja leikkiä. Rakastavia on hauskinta kiusata! Sitten tuli se oikea alien jolla on valkoiset hiukset. Hänellä on salaperäisiä voimia! Tiedän sen koska.. Hän vähän niinkuin voitti alien tanssini. Nyt olen taas kunnossa mutta alien on kadonnut. Tullut vain uusi alien tilalle jolla on myös outoja voimia.9 kommenttia:

 1. jjuups, nyt on kyl sanottava et Luka on iiihana Pullip!<3 ja niin, löysin sut goSusta, ja lähetin viestiiki, voitko kattoo? :D (nimellä Mervilja)

  VastaaPoista
 2. Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  onpas nätti neitokainen

  VastaaPoista
 3. Oikein söpö neiti!
  P.S. Oon sun gosu ryhmässäs. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanii♥♥♥

  By:pinkkilili I ♥You! ♥NAMIKO♥

  VastaaPoista
 5. Äääääää miten ihana peruukki :*

  Pusspuss :)

  VastaaPoista