Jessica

Nimi: Jessica
Malli: Romantic Alice pink ver.
Ikä: 17
Syntymäpäivä: 28.7

Nimpparit: 28.2
Parasystävä: Ei tiedä vielä
Poikaystävä: Ei ole vielä mitään sovittu 8) mutta ihastunut Noaan
Veli: Martin
Lempi eläin: Pörröinen orava ja pupu
Lempiväri: Peigeä, Ruskea
Pitää: Ystävisä, Shoppailusta, Puutarhan hoidosta, Ruuanlaitosta
Ei pidä: Ilkeistä nukeista, pelottavasta musiikista
Pelko: Olla yksin
Rakkain tavara: Korttipakka
Harrastukset: Korttipelit
Luonne: Ujo ja saa kenet tahansa ilahtumaan. Mukava ja lempeä ja saa helposti ystäviä. Ei salaa mitään! Osaa kokata. Maailman ystävällisin ihminen
Lyhyestisanottuna: Liian ystävällinen

Nukke ostettu Pullip stylestä vuonna 2012
Obitsu Mollamaniasta
Peruukki cancanista

Kustomoinnit:
Uusi ruskea peruukki cancanista
Obitsu M

Postauksia jotka kannattaa lukea Jessicasta:Veli MartinElämä

Hei rakas päiväkirja. 
Elämässäni on tapahtunut paljon kaikenlaista. Ja haluan nyt kertoa kaiken sinulle ja toivon että kukaan ei lukisi tätä. kerron koko elämäni tähän päivään asti.

Pienenä olin tosi utelias vaikka olen vieläkin ja otin mallia äidistäni. Asuin mukavassa perheessä. Minulla oli mukava Äiti ja isä. Ja veli, hän oli kuitenin innokas muuttamaan jo pois. Veljeni oli minulle rakas.Sitten hän muutti pois kun olin 13. Olin surullinen kun en kuullut hänestä enää.. 
Elämä jatkui normaalisti. Kävin  ahkerasti koulua ja minulla oli pari ystävää. Olin aina melko hiljainen. Sain hyviä koe arvosanoja. Minusta oli mukavaa auttaa ihmisiä joten minusta tuli psykologi. Selvitin paljoin riiitoja. Kun menin ylä-asteelle aloin auttamaan lapsia. Rakastin käsitöitä joten ompelin köyhille lapsille vaatteita ja pehmoleluja. Kävin päiväkodeissa tetissäni. Siellä oli minusta tosi kivaa. Rakastan lapsia. Ajattelin että minusta tulisi isona lastenhoitaja. Mutta olenkin nyt psykologi. Muutin sitten tähän perheeseen. Täällä oli kaksi tyttöä joita en vielä kunnolla tuntenut. Nyt Ceisi ja Genna ovat minun hyviä ystäviä. 
Sain lisää ystäviä kun vierailimme Ceisin parhaanystävän Melodin luona. Sain myös uuden ystävän Ruykista. Perheemme kasvoivat ja uusia persoonia ja ystäviä tuli. Ruykin perheeseen tuli masa ja Melodin perheeseen tuli Noa.. Molemmat olivat tosi romanttisia poikia. Ceisi tietenkin varasi molemmat... Syntyi Ceisin kolmiodraama.. Minä olen aina halunnut poikaystävän ja Noa oli minusta juuri sopiva. En ole viitsinyt puhua siitä. Annoin Ceisin valita heidän väliltä ja olin masan puolella. Minusta tuli masan psykologi. Opin tuntemaan masan paremmin ja ihailen hänen ja ceisin suhdetta. Samalla pelkäsin Ceisin valitsevan Noan. Tiesin kuinkapaljon Masa välitti Ceisistä ja olen hyvin onnellinen että ceisi valitsi masan. Nyt he ovat kihloissa! Häät ovat seuraavana kesänä ja Ceisi sanoi että pääsen hänen kaasokseen!
Noa jäi vapaaksi.. En ole uskaltanut sanoa tai viitata mitään hänelle.. Ajattelin talvella viedä hänelle jotain omaa leipomaani. Ehkä saan kerättyä rohkeutta. Jospa joskus minullakin olisi oma perhe.. 
Olen aika herkkä tyttö ja itken usein yksin huoneessani iltaisin. En halua sotkea muita murheillani joten pidän ne vain omana tietonani. Olen ystävällinen tyttö ja ihan onnellinen. 
Olen nyt vain vähän huolestunut uudesta perheenjäsenestämme roksysta. Kun hän on niin ujo ja salaperäinen. Hän viihtyy yksin. Mutta minusta tuntuu että hänellä ei olekaikki hyvin.. Myös on tapahtunut kummia kun hän tuli. Genna oli hetken ihan kuollut. Onneksi hän on nyt taas normaali.. Mutta en käsitä.. Eikä minun kannata varmaankaankaikkeen sotkeutua.
17 kommenttia:

 1. Aww rakastuin tähän heti>////<
  Ihana neiti<33

  T: Laiska sisääkirjautumaton Kycoko xDD

  VastaaPoista
 2. IHANAAAAAAAA♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  >////<

  VastaaPoista
 3. Kortti pehmon tekijä: Minä
  Siihen piirtäjä: Namiko

  (ihme ja kumma jaksoin kirjautua)

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihan viattomalta pikkutytöltä:)♥

  VastaaPoista
 5. Oih! Haluaisin itsekin romantic alicen.

  VastaaPoista
 6. ui vähänks sopis tytteli >//////<

  VastaaPoista
 7. Oi ku ihuna <33 Toi otsatukka on niin IHQ! Awawawawwaww!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi "ihq" on väärä sana.. Ehkä enemmänki ihana (;

   Mursu kuittaa~
   mursunnuket-pulliplover.blogspot.fi

   Poista
 8. Aivan ylisöpö <3<3

  http://elamaniminun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Mistä tilastit nuo Iasit?Ne oon niin ihanat!Aww..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monstrosta ja ne on Martinin lasit ei Jessican nu-

   Poista