perjantai 31. tammikuuta 2014

Rakas päiväkirjani.. Tässä on elämäni..


Tässä postauksessa on todella tärkeää tietoa <3

Teen nyt tälläisen salaisuuksien paljastus postauksen, joka kertoo paljon uutta nukeista ja heidän salaisuuksista, jota he ovat pitäneet salassa kaikilta. Ehkä jotkut viisaat ovat osanneet tulkita käytöksestä joitakin näistä.  Nämä on otettu nukkejen yksityisestä päiväkirjasta.
Paljon asioita menneisyydestä.
Tosi tärkeää tietoa



 

Hei rakas päiväkirja. 
Elämässäni on tapahtunut paljon kaikenlaista. Ja haluan nyt kertoa kaiken sinulle ja toivon että kukaan ei lukisi tätä. kerron koko elämäni tähän päivään asti.

Pienenä olin tosi utelias vaikka olen vieläkin ja otin mallia äidistäni. Asuin mukavassa perheessä. Minulla oli mukava Äiti ja isä. Ja veli, hän oli kuitenin innokas muuttamaan jo pois. Veljeni oli minulle rakas.Sitten hän muutti pois kun olin 13. Olin surullinen kun en kuullut hänestä enää.. 
Elämä jatkui normaalisti. Kävin  ahkerasti koulua ja minulla oli pari ystävää. Olin aina melko hiljainen. Sain hyviä koe arvosanoja. Minusta oli mukavaa auttaa ihmisiä joten minusta tuli psykologi. Selvitin paljoin riiitoja. Kun menin ylä-asteelle aloin auttamaan lapsia. Rakastin käsitöitä joten ompelin köyhille lapsille vaatteita ja pehmoleluja. Kävin päiväkodeissa tetissäni. Siellä oli minusta tosi kivaa. Rakastan lapsia. Ajattelin että minusta tulisi isona lastenhoitaja. Mutta olenkin nyt psykologi. Muutin sitten tähän perheeseen. Täällä oli kaksi tyttöä joita en vielä kunnolla tuntenut. Nyt Ceisi ja Genna ovat minun hyviä ystäviä. 
Sain lisää ystäviä kun vierailimme Ceisin parhaanystävän Melodin luona. Sain myös uuden ystävän Ruykista. Perheemme kasvoivat ja uusia persoonia ja ystäviä tuli. Ruykin perheeseen tuli masa ja Melodin perheeseen tuli Noa.. Molemmat olivat tosi romanttisia poikia. Ceisi tietenkin varasi molemmat... Syntyi Ceisin kolmiodraama.. Minä olen aina halunnut poikaystävän ja Noa oli minusta juuri sopiva. En ole viitsinyt puhua siitä. Annoin Ceisin valita heidän väliltä ja olin masan puolella. Minusta tuli masan psykologi. Opin tuntemaan masan paremmin ja ihailen hänen ja ceisin suhdetta. Samalla pelkäsin Ceisin valitsevan Noan. Tiesin kuinkapaljon Masa välitti Ceisistä ja olen hyvin onnellinen että ceisi valitsi masan. Nyt he ovat kihloissa! Häät ovat seuraavana kesänä ja Ceisi sanoi että pääsen hänen kaasokseen!
Noa jäi vapaaksi.. En ole uskaltanut sanoa tai viitata mitään hänelle.. Ajattelin talvella viedä hänelle jotain omaa leipomaani. Ehkä saan kerättyä rohkeutta. Jospa joskus minullakin olisi oma perhe.. 
Olen aika herkkä tyttö ja itken usein yksin huoneessani iltaisin. En halua sotkea muita murheillani joten pidän ne vain omana tietonani. Olen ystävällinen tyttö ja ihan onnellinen. 
Olen nyt vain vähän huolestunut uudesta perheenjäsenestämme roksysta. Kun hän on niin ujo ja salaperäinen. Hän viihtyy yksin. Mutta minusta tuntuu että hänellä ei olekaikki hyvin.. Myös on tapahtunut kummia kun hän tuli. Genna oli hetken ihan kuollut. Onneksi hän on nyt taas normaali.. Mutta en käsitä.. Eikä minun kannata varmaankaankaikkeen sotkeutua.




Moikka päivis! 
Olen just nyt pelannut kaikki pelini loppuun ja tuli tylsää. Uudet pelit on vasta postissa ja nyt on pari päivää aikaa. Ajattelin kirjoittaa tänne koko elämäni tähän päivään saakka. Vaikka se voi olla vähän tylsä mut joo..

Minulla oli mukava lapsuus. Oli kiva perhe johon kuului äiti, isä ja sisko. Olin paljon parhaan ystäväni Masayukin kanssa. Olimme samalla luokalla ja ilman minua hän olisi jäänyt luokalleen! Haha. Sain kymppejä kokeista. Sain ensimmäisen pelini joka oli nintendoon oleva Mario. Rakastin sitä! harjoittelin pelaamista ja minusta kehittyi hyvä, hankin uusia pelejä ja nyt ollaan sotapeleissä. Yah!
Koulu meni hyvin osasin itse valmistaa pikaruokaa ja tytöt alkoivat kiinnostaa. yhtäkkiä halusinkin niitä tyttö pöpöjä. Halusin muuttaa jo omaan kämppään koska jostain syystä nolotti jos vaikka porukat kuuliisi kaikesta mitä teen netissä tai koulussa. olin usein pitkään ulkona. Maistoin tupakkaamutta se maistuihan kammottavalle ja siihen se jäikin. Masan kanssa katsottiin aina kaupungilla tyttöjä ja välillä tultiin meille pelaamaan. Yhtäkkiä yksi päivä en enää nähnyt masaa. Olin tosi surullinen koska hän oli juuri ainut ystäväni. Näin kännykässä viestin että hän oli vaihtanut koulua. Harmitti. Mutta silloin tällöin aina juttelimme facessa.
Kun äänenmurros oli mennyt niin  sain muuttaa omilleni. Jes! Oma elämä alkoi! Sain tehdä mitä halusin. Olin yksi päivä kaupungilla katselemassa tyttöjä ja vähän virnuilin mutta sain vain läppäisyjä poskelle. Kunnes eräs tyttö tuli antamaan puhelin numeronsa. Olin ihan hämilläni koska luulin että kukaan ei pitäisi minusta. Se tyttö oli vielä ihan hyvän näköinen. Olin ihan sekaisin sen jälkeen. Soitin hänelle kun tulin kotiin. Sovimme tapaamisen ja silloin oli mun ensi treffit. Ja sain rakkaan ilonani. <3 Vuoden olimme yhdessä olleet kunnes hän sanoi muuttavansa lappiin. Iha kauheeta! Hän sanoi että tulee takaisin kun saa muuttaa omilleen. No juttelin kännyssä sille aina kuukausittain. Muutin sitten tähän perheeseen ja olin tosi iloinen että näin Masan taas. Jeee! Sattuipa kivasti. Nähdään taas useammin. Hän ja Ceisi meni kihloihin ja pääsen kuunelma hänen bestmaniksi kesän häihin. Ceisi on kyllä aika herkku että kyllä sopii masalle. Harmi vain että Ceisi ei kovasti minusta pidä. Löysin myös siskoni! Hän on samassa perheessä nyt. Jeee. Aluksi en tunnistanut kun hän on värjännyt hiukset tummaksi. Mutta niin minäkin olen värjännyt hiukseni. 
Perheet kasvoi. Tutustuin myös Noan perheeseen  ym. Nyt on kaikki hyvin kun Ilona muutti samaan perheeseen kuin Masan. Siis Ilona!! Elämä on nyt ihanaa! Mutta Masalla on ihankuin joku iso salaisuus jota ei ole kertonut minulle. Nojaa. Tuskin se on mitään vakavaa.



Hei! Kirjotan nyt päivistä kun en ole ikinä kirjoittanut. 
Vaikka elämästäni koska en jaksa kirjoittaa pitkää.

Olin pienenä iloinen lapsi ja leikin paljon niikuin vieläkin.. Kinusin leluja niinkuin nykyäänkin. Perheeseen kuului Äiti, isä ja 3 sisarta. Sain muuttaa pois milloin halusin. Jostain syystä tuntuu kun he olisivat halunneetkin minun lähtevän. Jännä juttu. No. Olin kiusattu koulussa. Mutta en välittänyt. Oli minulla pari kaveria. Kolu meni hyvin! Sain paljon kutosia kokeista. Aika hyvin vaimitä? Muutin sitten tähän perheeseen. Olin innoissani kaikesta uudesta. Mutta tiedän että alienit yrittävät jotain joten minun oli oltava valppaana. 
Oli tavallista. Tein jekkuja Ceisille. Perheemme kasvoi. Jessica on tosi kiva! Sitten sain parhaan ystäväni Safirin ja ystäväni Ruykin. Heidän kanssa on kiva keppostella ja leikkiä. Rakastavia on hauskinta kiusata! Sitten tuli se oikea alien jolla on valkoiset hiukset. Hänellä on salaperäisiä voimia! Tiedän sen koska.. Hän vähän niinkuin voitti alien tanssini. Nyt olen taas kunnossa mutta alien on kadonnut. Tullut vain uusi alien tilalle jolla on myös outoja voimia.


Minä täällä taas kirjoittelen rakas päiväkirjani. Olen päivittänyt tänne kokoelämäni mutta selventääkseni erikoista elämän tarinaani voisin kirjoittaa kaiken tähän puhtaaksi.

Minun tarinallani on aika surullinen alku. En muista vanhempiani ollenkaan. Muistan vain sen kun minut heitettiin talvella ulos lumeen ja huudettiin "Häivy äläkä koskaan palaa". Tämän perusteella vanhempani eivät tainneet pitää minusta. Vaeltelin kadulla ja minulla oli kylmä.Etsin ruokaa ja onneksi viisaana tyttönä menin poliisia nykäisemään hihasta ja minut vietiin lastenkotiin. Lastenkoti ei ollut hirveän kamala paikka mitä aina elokuvissa sitä sanottiin. oli kivoja hoitajia paitsi se yksi eukko. Kävimme aina kesäisin leikkipuistossa ja rannalla uimassa. Joskus jopa, jos oli rahaa tivolissa. Mutta minua kiusattiin. Kyllä, olin kiusattu. Vaikka olen tälläinen täydellisyys. Uskon sen olevan vain kateutta ja pojilta vain mielenkiintoa. Rannalla minulla oli yksi rakas kallio jonne kävin vuosittain maalaamassa kädenjälkeni ja kirjoitin siellä rauhassa päiväkirjaa. 
Aika vierähti ja lastenkodissa sain yhden todella tärkeän ystävän. Vietimme paljon aikaa ja pääsimme samaan kouluun! Onnen polku jäi siihen kun emme päässeet samalle ylä-asteelle. Minusta tuntuu että hänellä oli jotain kiinnostusta minua kohtaan. Minäkin välitin hänestä paljon. No.. en enää sen jälkeen nähnyt. Kyllä hänen luonteensa oli sellainen vitsikäs ja pelle. Mutta hauska hän oli. 
Olin koulussa suosittu ja joka pojan unelma! No tietenkin. Välitunneilla pojat piirittivät minut ja muut tytöt tulivat ihkuttelemaan luokseni. Olin kaikkien Bileiden kuningatar ja jos minä tulin juhliin niin kaikki muutkin tulivat. Kun kävelin kaupungilla niin kaikkien katseet kääntyivät minuun. Oli ihanaa aikaa se. Sitten Muutin tähän perheeseen. Olin ensin ihan yksin.. sitten tuli Genna.. Olin ihan kauhuissani hänestä! Hän oli kamala! Onneksi Jessica tuli pian pitämään hänet irti minusta. Jessica on kiva. Sain myös parhaan ystäväni Melodin. BFF! Sitten tuli Masa ja Noa.. Kamala kolmiodaraama. Tetenkin molemmat halusivat minut niinkuin kaikki muutkin pojat! Niin rasittavaa.. No.. Oli se kyllä tosi vaikeaa päättää. Pidin niin paljon molemmista. Mutta masa jotenkin yritti niin todella tosissaan. Ja päätös oli todella vaikea.. Mutta valitsin Masan. Masa on kyllä juuri sopiva minulle <3 Hän on romanttinen, Flirttaileva ja Pe-... Hihi <3 <3 Vosin spämmätä sydämmiä koko sivun täyteen! Hän on täydellisyys. Olen nykyään hänen kanssaan melkein kokoajan. Mutta sitten.. Tuli se Roksy meidän perheeseen. En pitänyt hänestä alusta alkaenkaan.. Sitten Tulin paikalle kun masa ja roksy jotain juttelivat. Mutta ilmeni ettei se ollut mukavaa juttelua. Roksylla olikin valkoiset silmät! Hän katsoi minua silmiin ja tuntui kun sydän pysähtyisi. Kaaduin  maahan. Näin sumeasti kun masa otti minut syliin ja oli hädissään. Ja hänen kyyneleensä putoavan poskelleni. Olisi silloin pitänyt kuunnella masaa ja lähteä pois. Toisaalta ilman sitä en olisi saanut tietää masan salaisuuksia. Näin mustaa ja pentagrammit ahdistelivat minua. Se oli kamalaa! Sitten näin valon. Pyrin valoon ja kimalteet hävittivät pimeyden. En ole ikinä nähnyt mitään niin ihmeellistä. Pyörryin ja heräsin siitä mihin masa oli minut jättänyt. Masa oli edessäni ja muutuin todella kauniiksi! IHQ! Masan näkeminen oli  tosi lohduttavaa. luulin jo että elämäni loppui siihen. Roksy onkin joku paha silmämurhaaja joka haluaa masan pois tieltään. Roksy teki jonkun taijan ja heräsin huoneestani. Masa oli vieressäni ja istui sängyn reunalla. Silloin sain tietää hänen olevan agentti. Hänen tehtävänänsä oli tappaa silmämurhaaja koska hänelle on annettu rohto roksyn silmiä vastaan. Ja roksy pitää minua hänen heikkona kohtana.. niin kuin tietysti olenkin.  suutahdin vähän masalle ja menin tyhmänä ulos. Näin roksyn ja sitten näin sen saman kimaltavan jutun.. Mutta se oli nyt henkilö.. Hän pelasti minut roksylta. Heräsin möhemmin siitä samasta paikasta. Kiiruhdin kotia kohti ja sitten näin masan.. Ah hän oli herkku! Hän oli muuttunut entistäkin komeammaksi ja hän oli nähnyt sen salaperäisen tytön.. Halasimme ja juttelimme. Mutta minua pelottaa mitä tapahtuu seuraavaksi.. Toivottavasti kaikki menee hyvin.




Hei sinä kirja.. Minä nyt kirjoitan surun purkamiseksi koko elämäni tähän.. 
On todella tärkeää ettet kerro sitä kenellekkään..

Pienenä Olin mukavassa perheessä paitsi isäni oli pelottava. Olimme köyhä perhe.. Olin päiväkodissa yhden parhaimman ystävänikanssa. Hän on ensimmäinen ja viimeinen ystäväni tähän asti. Hän oli ihana.. Mutta kun menimme kouluun hän joutui muuttamaan kauas ja  meni eri kouluun ja en enää nähnyt häntä.. Joskus minusta tuntuu että hän vielä tulisi takaisin, että tapaisimme vielä.. Mutta ei se varmastikkaan toteudu silmieni takia..
Rakastin äitiäni ja puoli siskoani Dafnya tosi paljon. Sitten yksi päivä löysin äitini kuolleena maasta. Arvatkaa kuinka kamala näky. Olin ihan jähmettynyt ja kyynelet tulivat silmiini.. Isä seisoi äitini ruumiin vieressä ja katsoi minua. Kysyin mitä tapahtui ja sitten hän huusi minulle ja purki vihaansa. Hän kertoi olevansa mafiassa ja olevansa murhaaja. Olin ihan kauhuissani niin kuin siskonikin. Siskoni ja minä suunnittelimme pakoamme mutta toteutus jäi siihen kun.. siskoni jäi kiinni ja isä sai kuulla ja.. hän tappoi siskoni edessäni. Siitä on traumat.. Isä sanoi vain että näin käy niille jotka eivät tottele ja lähti jonnekkin autolla. Pakenin kun vielä olin hengissä. Sain pelätä henkeni edestä. Siitä asti olen pelännyt kuolemaa kamalasti! 
Jouduin kadulle kylmyyteen koska oli talvi. Sitten eräs mies tuli luokseni ja tarjosi apua. Tietenkin suostuin koska en halunnut kuolla. Hän piti minut elossa ja alkoi kasvattamaan minusta pahaa. Sain tappavat silmät ja aloin toiminaan herran kätyrinä. En aluksi ollut kovin innostunut ideasta mutta hän uhkasi tappaa minut jos en tottelisi. Herralla oli ylivoimaisia voimia ja en olisi päässyt karkuun.. Tehtävänäni oli tappaa ihmisiä ja etsiä eräs mies joka on lukinnut herrani kallion sisään. Totuin työhöni. Minusta tuli murhaaja. Ja kuuluisa sellainen.. Silmämurhaaja.. Agentit metsästivät minua kokoajan. Pääsin aina pakoon... Kunnes tulin tähän perheeseen.  Tässä perheessä on Agentti ja hän tunnisti minut. Ja hän on vielä se agentti jonka on määräys tappaa minut! Pääsin pakoon mutta täpärältä meni. Löysin hänen heikon kohtansa, hänen tyttöystävänsä ceisin. Mutta kun tapoin hänet niin joku herätti hänet henkiin. olen nähnyt hänet nyt useasti mutta en kasvotusten. Se on joku sielu joka tuntuu jotenkin niin tutulta. Nyt mietin miten löydän sen miehen ja miten saan tapettua masan ja kukase sielu on..
Jouluna sain joululahjan pitkiin aikoihin.. Sain lukko kaulakorun jota nyt pidän aina kaulassani. Sain myös viestin jossa luki: Tämä on lukko sinun sydämmeesi. En ymmärtänyt sitä. Se sai minut miettimään. tuijotin korua päiviä. Sitten tajusin että jos minulla oli lukko sydämmeeni niin.. Lukkoihin on aina avain.. eli jollakin on avain minun sydämmeni lukkoon.. ja tämä tarkoitti kai sitä että elämäni ei olekkaan vielä tuhottu tähän uraan.. Ehkä pääsen pois pahasta, mistä olen aina halunnut pois. Olen aina halunnut herrasta eroon. Mutta en ole voinut tehdä mitään yksin.. Jos hän voisi pelastaa minut.. Ja saisin rakastaa.. Se.. olisi toive jos joku vain toteuttaisi.. Vaikka olen salaperäinen valkosilmäinen, mustaa käyttävä murhaajajoka viihtyy yksin... olen aina halunnut rakastua..Johonkin joka rakastaa takaisin.. Olen aina pitänyt sitä mahdottomana koska olen niin pelottavan näköinen.. kuka haluaisi tyttöystäväkseen murhaajan jolla on valkoiset silmät, valkoiset hiukset joita ei saa ikinä värjätyksi, vaikka yrittäisi  ja on muutenkin tällainen.. Jos on joku.. joka haluaakin... Mutta kuka?



Hei päiväkirjani. Olen miettinyt asioita ja elämääni. Kuinka paljon siihen on mahtunut asioita.. Ymmärtääkseni tilanteeni niin muistelen koko elämäni tähän.. 

Olen Nymfi, luonnon henki. Tässä pieni lainaus wikipediasta.
"Nymfit ovat kreikkalaisen mytologian luonnonhengettäriä, vuorten, vesistöjen, metsien ja puiden naispuolisia jumaluuksia. 
Nymfit ovat yleensä sidoksissa johonkin tiettyyn paikkaan tai maanmuotoon. He liikkuivat usein jumalien ja jumalattarien seurassa. Satyyrit pitivät nymfeistä ja halusivat usein tyydyttää halunsa näiden kanssa.
Koska nymfejä kutsuttiin asuttamansa luonnonosan tai maantieteellisen sijainnin mukaan, oli heitä lukematon määrä kaikkialla. Nymfejä oli maalla (dryadit)meressä (nereidit) ja makeissa vesissä (najadit)puissa (Hamadryadit) ja Haadeksessa (Eurydike). Lisäksi nymfeiksi laskettiin klassiset muusat (Korykian nymfit).
Vaikka nymfit eivät olleet kuolemattomia, he olivat silti pitkäikäisiä. Nymfejä pidettiin ihmiselle hyödyllisinä, mutta he eivät aina olleet hyväntahtoisia. Tunnetussa tarinassa Hylas oli hakemassa vettä lammesta, kun yksi tai useampi nymfi ihastui hänen ulkonäköönsä ja sieppasi hänet luokseen lähteeseen. Myös Skylla oli alun perin nymfi, ja Kirke muutti hänet kuusipäiseksi hirviöksi. Tavallinen kuolevainen, joka kohtasi nymfin kasvoista kasvoihin, joutui tämän pauloihin."

Olen näistä Maan nymfi eli Dryadi. Ja taas pieni lainaus wikipediasta:
"Dryadit olivat kreikkalaisessa mytologiassa nymfejä, jotka olivat omistautuneet puiden suojelemiseen. Dryadit elivät joko itse puussa tai sen lähettyvillä. Uskomusten mukaan yksi dryadi kuoli aina, kun puu kaadettiin.
Joissakin kertomuksissa dryadit olivat itse puiden henkiä ja jos dryadi kuoli niin puukin kuoli tai toisin päin. Alun perin dryadit olivat nimenomaan tammen nymfejä, sillä kreikan kielen sana drys tarkoittaa tammea. Sittemmin sana "dryadi" on merkinnyt kaikkia puiden hengettäriä."

Anteeksi vaikea olomuotoni.. Toivottavasti en hypnosisoinut sinua rakas päiväkirani..
Aloitetaanpa itse minun elämäni..

Luulin lapsena olevani ihan normaali. Asuin siskopuoleni Roksyn, mukavan äitipuoleni ja pelottavan isäpuoleni kanssa. Elämä sujui ihan hyvin kunnes tuli lama. Meillä ei ollut rahaa ja olimme köyhiä. Eräänä iltana isäpuolelle ja äitipuolelle tuli kamala riita. He huusivat olohuoneessa kamalasti. Sitten äiti muuttui yht äkkiä aika huolestuneeksi ja pelokkaaksi. Tulin alakertaan ja isällä oli ase. Hän osoitti sillä äitipuolta. menin aika isoon paniikkiin. Se oli kamalaa. Menin kauhistuneena nurkan taa piiloon ja samassa kuulin laukauksen. Isäpuoleni tappoi oikeasti äitipuoleni! Roksy tuli pian päiväkodista ihan yksin, avasi oven ja näki äitipuolen kuolleena eteisessä. Roksy meni paniikkiin ja isä huusi hänelle. Menimme itku kurkussa yläkertaan ja kerroin mitä olin nähnyt. Suunnittelimme pakoa ja kun olin aikeissa toteuttaa sitä jäin kiinni. Isä osoitti minua aseella ja Roksy katsoi kauhistuneena vieressä. Kuulin laukauksen ja silmissä sumeni.. Se vasta oli kamalaa..
 Luulin jo loppuni tulleen...mutta heräsin vähän myöhemmin, mutten kotona. En edes maapallolla.Olin jossain ihmeellisessä paikassa. Satumaassa.. Vaikka se kuulostaa ihan typerältä niin oikeasti, se oli tosi siisti näky. Kaikki kreikan mytologian satuolennot ja kaikki hirviöt ja kaikki..oli siellä. Olin kiinni puussa niin että vatsani näkyi mutta siitä alaspäin olin puun sisällä. Ja käteni oli ylös päin ja sulautuivat puuhun kiinni niin etten nähnyt sormiani. Olin vähän säikähtynyt..mutta silti helpottunut että elämäni ei loppunutkaan. Eteeni tuli aika kaunis nainen.. mutta hänellä ei ollut vaatteita.. Säikähdyin vähän häntä, koska en ollut tottunut moiseen. Nainen kuitenkin puhui lempeästi. Hän sanoi ettei ollut mitään hätää, että pelastuin koska oma oikea äitini pelasti minut. En ollut koskaan nähnyt häntä. Nainen kertoi olevansa tätini ja kuinka äiti oli uhrannut oman henkensä etten olisi kuollut. Aloin heti ihailemaan äitiäni, mutta tulin aika surulliseksi kuullessani ettei häntä olekkaan enää. Tätini kuitenkin lohdutti, että voin silti tavata hänet satumaan kuolleiden vuorella, joka on korkein kohta koko satumaassa, kun revontulet osuvat sen huippuun. Silloin voi nähdä kuolleen ja jutella tälle. Sitten hän selitti että olen nymfi ja selitti mitä nymfit ovat. Ja mitä maan nymfit tekevät. Hän kertoi että merenneidotkin ja muusat ovat nymfejä. Mutta nymfeillä ei kuunelma ole vaatteita. silloin huomasin ettei minullakaan ollut vaatteita. Se oli kamalan noloa silloin. Nythän olen siihen jo tottunut.... ja yritän totutella taas vaatteisiin.. Taikamaassa tätini kertoi kaiken mikä minua ihmetytti. Ja opin käyttämään Nymfin kykyjäni.
Myöhemmin kun kasvoin aloin kyllästyä taikamaahan. Sielläkin oli kuitenkin pahaakin, niinkuin satyyrea. Vihaan niitä pukkeja yli kaiken. Heistä olen saanut vähän traumoja rakkaus elämässä. En pidä siksi yhtään ahdistelusta tai muusta sellaisesta.Lähdin satyyreja karkuun taikamaailmasta. Minulle riitti se jokapäiväinen piilos leikki. Menin kielletystä portista salaa ulos taikamaasta ja olin taas ihmisten ilmoilla. Olin rannalla olevassa luolassa. En kuitenkaan päässyt helpolla. Kuten nymfejen tiedoissa sanottiin, jonka olin täysin unohtanut. "Tavallinen kuolevainen, joka kohtasi nymfin kasvoista kasvoihin, joutui tämän pauloihin." Ja niin tapahtui. Kun tulin ulos luolasta. No eihän normaalisti kävellä ilman vaatteita, mutta mistä minä sellaiset olisin saanut? Juoksin metsään ja jäinkin sinne. Olin metsässä aika kauan. Osasin muuttua puuksi ja sillä selviydyin useista ihmisistä jotka metsässä kävi. Kuitenkaan en voinut ikuisiksi ajoiksi jäädä. Ja mitä kamalempaa... Metsään tuli hakkuu työt. Minun korvissani soi yhä puiden kivun huudot. Kamalaa.. Vaikka yritin voimillani auttaa, en voinut koko metsää pelastaa. Lähdin vaeltamaan metsän läpi toiselle puolelle. Ja löysin matkalla puuvillaa josta tein mekon itselleni. Metsän toisella laidalla oli moottori tie ja metsä jatkui sen toisella puolella. Odotin yötä ja kun tuli vähän hiljaista menin toiselle puolelle yhden jäniksen poikasen ja parin oravan kanssa jotka halusivat myös yli. Jäniksen perhe oli toisella puolella ja olkapäälläni ja pään päälläni oleva orava perhe halusi toiselle puolelle syömään. Hoidinpa heidätkin samalla toiselle puolelle. Kävelin uudessa metsässä ja sitten huomasin pienen rämäisen ladon.. jossa oli juuri yöpymässä tyttö... joka oli Roksy. Olin niin helpottunut nähdessäni hänet ja että hän oli yhä hengissä...mutta.. hän näytti ihan erillaiselta.. valkoiset hiukset, musta huppari ja ne valkoiset silmät.. Hän tappoi eläimiä joita hän söi pysyäkseen hengissä.. Minua kävi eläimiä ja Roksya sääliksi.. Mitä hänelle oli käynytkään. Seurailin puuna hänen elämäänsä pitkään kunnes tuli talvi ja hän meni siihen perheeseen. Olin saanut tietää herrasta ja päätin auttaa. Autoin perhettäkin ettei roksy tappavilla silmillään murhaisi heitä. Tuli talvi.. En jaksanut enää horrostaa toista pitkää talvea.. Vaikka talvi oli myöhässä, niin kylminpinä melkein lakastuin ellei yksi pelleilevä velho poika olisi pelastanut minua... Hän on maailman ärsyttävin ihminen heti herran jälkeen, hän ei jätä minua rauhaan..







Hei päivis! Ajattelin nyt kirjoittaa osan elämästäni paperille että tulevaisuudenkin tytöt voivat ihailla luonnetteni ♥

Synnyin ärsyttävään perheeseen. En ikinä nähnyt isääni ja äitini kiusoitteli kustannuksellani kokoajan. koulussa oli mukavampaa ja löysin ihanimman asian, tytöt. Ajoin ala-asteella ja päiväkodissa tyttöjä takaa pusuhipassa monta kertaa. Ylä asteella mentiin sitten pitemmälle 8) Mutta ala-asteella sain parhaimman ystävän kouluvuosilta, Ceisin. Hän oli varmasti muodokkain ja kaunein tyttö jota olin nähnyt siihen mennessä. ♥ Hän vain iski muita poikia, eikä välittänyt minusta.. Vaikka yritin.. No.. Menin pois normi koulusta ja jouduin velho kouluun ja valmistuinkin priimuksena. Olen huippu velho! En maailman paras mutta tosi hyvä! Sitten alkoi alamäki....
Menin vähän pelleilemään väärälle ihmiselle ja sain päälleni kirouksen.. Nimittäin menin pelleilemään kuoleman kanssa.

Tekstiä sensuroitu Eyemurderer tarinan kannalta
Laitan profiiliin myöhemmin






13 kommenttia:

  1. ooooh<3<3<3<3<3 ihanaaa oli lukee! mut kuka on tehny sun nymfiliinisi meikit?! (dafny)

    VastaaPoista
  2. Arvasin, mä arvasin heti ku luin tota Roxyn tarinaa sen siskopuolesta nii jotenki osasin aavistaa et se on Dafny :3 aivan mielettömän upeat tarinat kaikilla :o ♥

    VastaaPoista
  3. Tää oli tosi kiva postaus! On kiva tietää nukeista lisää! ;)

    VastaaPoista
  4. Hienot kirjotukset ! Odotan innolla millon jatkat seuraavaa eyemurder kt'ta :)))

    crazypullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oli mukava lukee nää ;) vaikka tosin jo tiesinki nää jutut 8)

    VastaaPoista
  6. Hihi oon tullu tänne tänää jo kolme kertaa ja lukenu aina osan ja nyt sain kaikki luettuu :'D Tosin hyvin ja yksityiskohtaisesti oot keksiny kaikkien tarinat ;)

    VastaaPoista
  7. wow, en ois ikinä uskonu et keke ja ceisi tuntee toisensa o.O

    VastaaPoista
  8. Waah, mitä tietokasaa kattelin äsken :O
    Ekaks, DAFNY JA ROKSY ON SISKOKSII!!!!!!! O_O
    Tokaks, KEKE JA CEISI TUNTEE TOISENSA!!!!!! O_O
    Huaah, kaikki tuli nyt päästettyä pihalle..

    VastaaPoista
  9. Oooooo!!!!:) Kauheesti kaikkee jännää tietoa O_O. IHANIA nukkeja!!<3333

    VastaaPoista
  10. Voi vitsi! Nyt tuli kyllä paljon uutta tietoa! Mahtava postaus :) Aloin jo sillon epäillä, et Dafny on Roksyn sisko, kun luin eyemurdereiden neljättätoista osaa 8) Hyvin oot keksiny nukeille historianki! Oon ihan sun fani, Namiko!! <3<3<3
    T. Ni
    Ps. Jos vaan suinkin viitsit tai ehdit, niin käy kattoo mun ja mun kamun blogia thelegendofpullips.blogspot.fi Me luetaan sun blogia ja se on niin paras! ;)

    VastaaPoista
  11. Martin♥ I love you. Halusit tai et♥

    VastaaPoista