maanantai 24. marraskuuta 2014

Milloin teet uuden postauksen nukkeblogiin?



Hei kaikki.. Ajattelin nyt tehdä ihan postauksen tästä yleisestä kysymyksestä.
"Milloin tulee uus postaus nukkeblogiin"

Teen joulukalenterin tälle vuodelle. Sellainen kuva kalenteri, tulisi postattua ja sitten tietty Joulu postaus. Mutta Eyemurdereria en voi jatkaa ennenkuin tämä salaperäinen mies jota roksy yrittää tappaa tulee täysin valmiiksi. Nyt ollaan jo edistytty siihen vaiheeseen että enää vaatteet puuttuu. :)

On itseänikin aikalailla hävettänyt kun on nukke postailu jäänyt niin vähäiseksi. Nyt tulee vielä talvikin eikä silloin kuvauksesta tule mitään kun piemä tulee niin nopeasti ja pääsen aina koulusta niin myöhään. Lisäksi pitäisi tehdä videoita ja postauksia Pastelli Pamelaan.


Ja eilen oli nukkeblogini 4 vuosipäivä :D
Paljon onnea Namiko Nuket! Jos haluatte jotain juhlapostausta niin laittakaa ehdotuksia ;) huhhuh jo viisi vuotta olen nukkeillut o3o enkä aijo sitä lopettaa!



Roksy: Rakastan talvea


Mutta käykää katsomassa muita sivujani 
<3 uudistuvat useammin









P.S.
Metsästän vielä peruutusmyyneistä :(



9 kommenttia:

  1. Joo tiedän tunteen kun ei voi postata piiiiiiitkään aikaan :'D Mäkään en saanut Yukilippua :( En ees tienny et ne oli myynnissä heh :') Jee joulukalenteri '3' Mäkin aion tehä XD Hmmm kukahan tämä mystinen mysteerimikitin herra on????? ;) Odotan jo innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerro herran nimeä muuta kuin että on aika hotti jätkä ;)
      Ja joo nytkin on kokeita vaan ja pääsen melkein jokapäivä kolmelta tai neljältä niin on ihan pimeetä .. ja joka toinen viikonloppu oikeestaa voin kuvata jos on hyvä ilma ja ei oo kokeita ;w;

      Poista
  2. Harmistutumistus ettet saanut lippua ;__; mut hei, en mäkään :3 ja oikeesti, jo 5 vuotta nukkeillu ! Onnee <33 en tiiä siitä juhlapostauksesta, mites ois kysymyspostauus ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä sen lipun jostain metsästän >:3 ... toivottavasti..
      Ja olen tehnyt jo kaksi kysymys postausta ^^' en tiedä keksittekö enempää. Mutta se olisi kiva jos te osallistuisitte siihen juhlapostaukseen jotenkin :3

      Poista
  3. harmi ettet saanut lippua, ite kyllä sain :c
    ps. ihana roksy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllää minä lipun vielä jostain vetäisen ~ >:3

      Poista
  4. Mäkin olisin lipun halunnut mutta nyyh... ne olikin sitten loppuun myyty >. < noh toivottavasti sulla käy parempi tuuri ja ihana kuva

    VastaaPoista